امروز: پنج شنبه 9 بهمن 1404, 11:59 am
گفتگو با مدیر
Re: گفتگو با مدیر
سلام
من کل مجموعه های این سریال رو میخواستم ایا توی سایت جایی هست که بخریم؟(با زیرنویس فارسی و انگلیسی هماهنگ و فرمت ویدیو ها هم Divx باشه)
یه سوال دیگه هم دارم میگم این سریال چقدر توی یادگیری انگلیسی تاثیر داره؟ من از چند نفر برا اموزش زبان پرسیدم گفتن برا لهجه امریکایی این سریال عالی هست
با تشکر
من کل مجموعه های این سریال رو میخواستم ایا توی سایت جایی هست که بخریم؟(با زیرنویس فارسی و انگلیسی هماهنگ و فرمت ویدیو ها هم Divx باشه)
یه سوال دیگه هم دارم میگم این سریال چقدر توی یادگیری انگلیسی تاثیر داره؟ من از چند نفر برا اموزش زبان پرسیدم گفتن برا لهجه امریکایی این سریال عالی هست
با تشکر
از ایمیل زیر میتونید تهیه کنید:master نوشته شده:سلام
با تشکر
shop.movieland@gmail.com
این سریال هم مسلما مثل بقیه سریال ها و فیلم های امریکایی میشه ازش چیزهای جدید یاد گرفت ولی اکثر سریال با اصطلاحات پر شده که بعضی از اونها رو بدون تحقیق متوجه نمیشید. در کل سنگین هست. سریال هم امریکایی هست و لهجه هم امریکایی.
-
persianart
- کاربر ثبت شده

سلام و خسته نباشید به همه دوستان سایت
از جناب مدیر یک سوال داشتم و چند درخواست
سوالم این هستش که چرا بازدید ها و در کل فعالیت سایت کم شده ؟
درخواستم هم اینه که قسمت باقی مونده فصل پنج رو لطف کنید و آپلود کنید - همچنین اگه امکان داشته باشه بقیه فصل ها به ترتیب زیرنویس بشن - بازهم از زحمتی که میکشید ممنونم -
از جناب مدیر یک سوال داشتم و چند درخواست
سوالم این هستش که چرا بازدید ها و در کل فعالیت سایت کم شده ؟
درخواستم هم اینه که قسمت باقی مونده فصل پنج رو لطف کنید و آپلود کنید - همچنین اگه امکان داشته باشه بقیه فصل ها به ترتیب زیرنویس بشن - بازهم از زحمتی که میکشید ممنونم -
کمتر شدن فعالیت در انجمن احتمالا به خاطر اختصاصی بودن موضوع سایت، محدود بودن حیطه فعالیت و عدم رسیدگی مناسب از طرف ما هست!
ترجمه زیرنویس هم به مترجم ها بستگی داره که هر وقت فرصت داشته باشند انجام میدن و کسی نمیتونه مجبورشون کنه که سریع تر کار کنند، چون واقعا وظیفه ای ندارند و فقط از سر لطف به سایت و علاقه به مجموعه سیمپسون هست.
در مورد ترتیب ترجمه هم بارها توضیح دادیم. به هر حال ما هم دوست داریم به ترتیب جلو بره ولی اون هم باز به مترجم بستگی داره.
ترجمه زیرنویس هم به مترجم ها بستگی داره که هر وقت فرصت داشته باشند انجام میدن و کسی نمیتونه مجبورشون کنه که سریع تر کار کنند، چون واقعا وظیفه ای ندارند و فقط از سر لطف به سایت و علاقه به مجموعه سیمپسون هست.
در مورد ترتیب ترجمه هم بارها توضیح دادیم. به هر حال ما هم دوست داریم به ترتیب جلو بره ولی اون هم باز به مترجم بستگی داره.
-
persianart
- کاربر ثبت شده

با تشکر از لطف شما که پاسخگوی سوالات من بودید .
- babak_deghat
- کاربر ثبت شده

- محل اقامت: شــیــر ا ز
راجع به زیر نویسها باید بگم خیلیهاشون اصلا هماهنگ نیست ، خیلی هاشون هم پر از غلط های فاحش مربوط به ترجمه هستند. . ..
Thanks to television i can't remember what happened 8 minutes ago
تمام زیرنویس ها قبل از ارسال به سایت چک میشن که کامل سینک باشن.LMS نوشته شده:راجع به زیر نویسها باید بگم خیلیهاشون اصلا هماهنگ نیست ، خیلی هاشون هم پر از غلط های فاحش مربوط به ترجمه هستند. . ..
ما با ویدیوهای استاندارد 175 مگی و ویدیوهایی که دست اکثریت هست چک میکنیم. نمیشه که با همه ویدیوها چک کرد. در مورد ویدیوهای دانلودی سایت هم اطلاع ندارم که با اون ها هم سینک هست یا نه. این رو شهاب باید بگه.
در مورد غلط های ترجمه هم حرفتون درسته. به هر حال همه مترجم های سایت حرفه ای نبودن و نیستن. در نقد و بررسی ها اگر اشکالات ترجمه رو به مترجم متذکر بشین فکر کنم راه گشا باشه.
- babak_deghat
- کاربر ثبت شده

- محل اقامت: شــیــر ا ز
من هم همون 175 مگی ها رو دانلود کردم ولی اکثر اوقات ، زیر نویسها 10 ثانیه از فیلم جلوترن
راستی گزینه ی تشکر هم ندارن پستها ! چرا ؟
Thanks to television i can't remember what happened 8 minutes ago
سلام اقا اميد
اميدوارم حالتون خوب باشه
ميخواستم بدونم چطور ميشه از قسمت ارسال پيغام.بين چندتا از اعضاي سايت براي ارتباط و دوستي و سوال.پيغام ارسال کرد ؟
من وقتي رو ارسال پيغام کليک ميکنم.پيغام زير رو نمايش ميده و چکار کنم تا درست بشه :
We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature.
راهنمايي کنيد.
اميدوارم حالتون خوب باشه
ميخواستم بدونم چطور ميشه از قسمت ارسال پيغام.بين چندتا از اعضاي سايت براي ارتباط و دوستي و سوال.پيغام ارسال کرد ؟
من وقتي رو ارسال پيغام کليک ميکنم.پيغام زير رو نمايش ميده و چکار کنم تا درست بشه :
We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature.
راهنمايي کنيد.
به خاطر تفاوت در فریم ریت هست. یکی از ویدیوهایی که براتون اینجوری هست رو بگید.LMS نوشته شده:من هم همون 175 مگی ها رو دانلود کردم ولی اکثر اوقات ، زیر نویسها 10 ثانیه از فیلم جلوترن
کاربران جدید اجازه ی استفاده از پیام خصوصی رو ندارند.magi نوشته شده:سلام اقا اميد
اميدوارم حالتون خوب باشه
راهنمايي کنيد.