اخبار سیزن 22

تاپیک های قدیمی بخش گفتگو در مورد قسمت ها
نمایه کاربر
shlooney
مترجمین
مترجمین
محل اقامت: springfield
تماس:

Re: اخبار سیزن 22

پست توسط shlooney » یک شنبه 23 خرداد 1389, 2:03 am

bart نوشته شده: راستی صحبتایی هم قراره بشه با: جـانـی دپ، لـئـونـاردو دی کاپـریـو، کیـت وینـسـلــت و...
منبع میشه بذاری؟
bart نوشته شده:کسی شنیده این فصل آخر باشه؟
یکی از بچه ها میگفت آخرین فصله ولی من گفتم شایعه است

یه منبعی چیزی آخه یکی از بچه ها کیه دیگه :D بعدشم سیمپسونز یک سریال تفریحیه. آنچنان سریال پرحاشیه ای نیست که بشینن براش شایعه درست کنن! /:)
فصل ها هم سفارش داده میشه فعلا که تا 23 سفارش داده شده حالا تا اونموفع ببینیم چی میشه.

تصویر

نمایه کاربر
Omid
مدیر سایت
مدیر سایت
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط Omid » یک شنبه 23 خرداد 1389, 11:36 am

چطور تونستی دنیل ردکلیف (Daniel Radcliffe - بازیگر هری پاتر) رو فراموش کنی :D :

تصویر

در قسمت Treehouse of Horror XXI میاد.

منبع: Wikipedia

تاپیک هم مهم شد! ببخشید دیر شد.

نمایه کاربر
bart
مترجمین
مترجمین
محل اقامت: ایران
تماس:

پست توسط bart » یک شنبه 23 خرداد 1389, 1:25 pm

shlooney نوشته شده:
منبع میشه بذاری؟

یه منبعی چیزی آخه یکی از بچه ها کیه دیگه :D بعدشم سیمپسونز یک سریال تفریحیه. آنچنان سریال پرحاشیه ای نیست که بشینن براش شایعه درست کنن! /:)
فصل ها هم سفارش داده میشه فعلا که تا 23 سفارش داده شده حالا تا اونموفع ببینیم چی میشه.
عزیز من بدون منبع حرف نمی زنم
دقیقا خبر این بود که یکی از تهیه کننده ها قصد داره با این سه ستاره صحبت کنه برای حضور در سریال، ولی الآن سایتش یادم نیست کدوم بود، فعلا اینو ببین:
http://www.hbcfanclub.com/2009/08/johnn ... psons.html

خبر دومی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته (یکی از اعضای کلوب سیمپسون ها) و شایعه است. کی گفته سیمپسون ها حاشیه ندارن؟ برو انجمن های خارجی رو ببین، از سال 2004 تا الآن پر از تاپیک هایی درمورد تموم شدن سریال تا دو فصل دیگه، یک سال دیگه، و... هستن. ولی اکثرشون غلطه.

به نظر منم تا وقتی دوبلور یکی از شخصیت های اصلی سریال فوت نکنه و کارو براشون سخت نکنه، سریال با این همه پولی که درمیاره، واسه چی باید تعطیل کنه؟ این همه آگهی، چیزی نیست که فاکس به راحتی ازش بگذره.

تصویر

Lisa, if you don't like your job you don't strike!
You just go in every day and do it really half-assed... That's the American way!
s

نمایه کاربر
SHaHaB
مدیر سایت
مدیر سایت

پست توسط SHaHaB » یک شنبه 23 خرداد 1389, 2:25 pm

یه سوال؟
این فصل 22 از کی شروع به پخش می شه؟؟؟(چه ماهی؟؟ چه روزی؟؟)
کسی خبری چیزی داره؟؟

نمایه کاربر
sorooush
مترجمین
مترجمین
محل اقامت: Moe's Tavern
تماس:

پست توسط sorooush » یک شنبه 23 خرداد 1389, 2:34 pm

mike نوشته شده:یه سوال؟
این فصل 22 از کی شروع به پخش می شه؟؟؟(چه ماهی؟؟ چه روزی؟؟)
کسی خبری چیزی داره؟؟
در پاییز2010 تا بهار 2011

تصویر

نمایه کاربر
shlooney
مترجمین
مترجمین
تماس:

پست توسط shlooney » یک شنبه 23 خرداد 1389, 6:03 pm

bart نوشته شده:
shlooney نوشته شده:
منبع میشه بذاری؟

عزیز من بدون منبع حرف نمی زنم
دقیقا خبر این بود که یکی از تهیه کننده ها قصد داره با این سه ستاره صحبت کنه برای حضور در سریال، ولی الآن سایتش یادم نیست کدوم بود، فعلا اینو ببین:
http://www.hbcfanclub.com/2009/08/johnn ... psons.html

خبر دومی هم که گفتم یکی از بچه ها گفته (یکی از اعضای کلوب سیمپسون ها) و شایعه است. کی گفته سیمپسون ها حاشیه ندارن؟ برو انجمن های خارجی رو ببین، از سال 2004 تا الآن پر از تاپیک هایی درمورد تموم شدن سریال تا دو فصل دیگه، یک سال دیگه، و... هستن. ولی اکثرشون غلطه.

به نظر منم تا وقتی دوبلور یکی از شخصیت های اصلی سریال فوت نکنه و کارو براشون سخت نکنه، سریال با این همه پولی که درمیاره، واسه چی باید تعطیل کنه؟ این همه آگهی، چیزی نیست که فاکس به راحتی ازش بگذره.
ممنون بابت منبع اما همونطور که گفتی در حد حرفه دیگه البته تا مت گرونینگ کسی رو خوشش نیاد تهیه کننده ها کاری نمیتونن بکنن.
اینم بگم که فاکس زیادم با سیمپسونز حال نمیکنه مثلا الان فامیلی گای 10 برابر سیمپسونز براش ارزشمند تره مثلا یه دلیلش اینه که بیشتر بیننده های فامیلی گای بزرگسالن اما سیمپسونز بیننده بچه هم خیلی زیاد داره. تا چند سال پیش مت گرونیک خیلی میترسید که برنامه اش کنسل بشه اما چند وقت پیش که کمدی سنترال فیوچراما رو بعد از 7 سال از کنسلی توسط فاکس خرید و میخواد پخش کنه خیالش خیلی راحت شده و فاکسم خیلی احتمال کمیه که کنسل کنه سیمپسونز رو. ;)

تصویر

نمایه کاربر
bart
مترجمین
مترجمین
تماس:

پست توسط bart » دو شنبه 24 خرداد 1389, 1:59 am

shlooney نوشته شده:
ممنون بابت منبع اما همونطور که گفتی در حد حرفه دیگه البته تا مت گرونینگ کسی رو خوشش نیاد تهیه کننده ها کاری نمیتونن بکنن.
اینم بگم که فاکس زیادم با سیمپسونز حال نمیکنه مثلا الان فامیلی گای 10 برابر سیمپسونز براش ارزشمند تره مثلا یه دلیلش اینه که بیشتر بیننده های فامیلی گای بزرگسالن اما سیمپسونز بیننده بچه هم خیلی زیاد داره. تا چند سال پیش مت گرونیک خیلی میترسید که برنامه اش کنسل بشه اما چند وقت پیش که کمدی سنترال فیوچراما رو بعد از 7 سال از کنسلی توسط فاکس خرید و میخواد پخش کنه خیالش خیلی راحت شده و فاکسم خیلی احتمال کمیه که کنسل کنه سیمپسونز رو. ;)
هیچ وقت دیگه جایی این حرفو نزن
تو آمار چند هفته ی خاصو نگاه نکن که مثلا فامیلی گای بیننده اش بیشتر بوده
اصلاً سیمپسونز بیننده اش قابل مقایسه نیست با هیچ برنامه دیگه ای
تازه سیمپسونز یه نقطه قوت دیگه هم داره، اونم سابقه ی زیادشه، که واسه فاکس اعتبار طولانی ترین سریال تاریخ تلویزیونو میاره، بعدم طرفداران جان سختشه، آگهی های خارج از خود فاکسشه (تو نگاه کن به اون همه محصولاتی که از شخصیت های سیمپسونز هست)، بعدم کلی نقطه قوت دیگه.

حالا چون این سریال جدید تره و یه ذره بیننده اش بیشتر بوده (که من نمی دونم واقعا بوده یا نه، حرف شما رو سند می گیرم) دلیلی نیست که کلا فاکس اونو به سیمپسونز ترجیح میده. این از این

تصویر

You just go in every day and do it really half-assed... That's the American way!
s

نمایه کاربر
shlooney
مترجمین
مترجمین
تماس:

پست توسط shlooney » سه شنبه 25 خرداد 1389, 3:19 pm

bart نوشته شده:
shlooney نوشته شده:
هیچ وقت دیگه جایی این حرفو نزن
تو آمار چند هفته ی خاصو نگاه نکن که مثلا فامیلی گای بیننده اش بیشتر بوده
اصلاً سیمپسونز بیننده اش قابل مقایسه نیست با هیچ برنامه دیگه ای
تازه سیمپسونز یه نقطه قوت دیگه هم داره، اونم سابقه ی زیادشه، که واسه فاکس اعتبار طولانی ترین سریال تاریخ تلویزیونو میاره، بعدم طرفداران جان سختشه، آگهی های خارج از خود فاکسشه (تو نگاه کن به اون همه محصولاتی که از شخصیت های سیمپسونز هست)، بعدم کلی نقطه قوت دیگه.

حالا چون این سریال جدید تره و یه ذره بیننده اش بیشتر بوده (که من نمی دونم واقعا بوده یا نه، حرف شما رو سند می گیرم) دلیلی نیست که کلا فاکس اونو به سیمپسونز ترجیح میده. این از این
:-o :-o :-o
من فکر کنم با این بحث ها داره تایپک از موضوع اصلی منحرف میشه پس فقط همینو بگم و برم.
این دیگه آخرشه:"اصلاً سیمپسونز بیننده اش قابل مقایسه نیست با هیچ برنامه دیگه ای" من نمیدونم کی یا کجا اینو گفته من که تاحالا نشنیده بودم
اونم که گفتم حرف من نیست مثلا سایت http://www.simpsonschannel.com/ هر هفته بعد از پخش اپیزود آمارش رو با مقایسه با دیگر سریال های انیمیشنی فاکس میگفت که الان فعلا سیمپسونز تو استراحت بین دو فصله. یا این سایت http://tvbythenumbers.com/ کل آمار تی وی رو توش میگذاره.

تصویر

نمایه کاربر
bart
مترجمین
مترجمین
تماس:

پست توسط bart » سه شنبه 25 خرداد 1389, 3:27 pm

shlooney نوشته شده: من فکر کنم با این بحث ها داره تایپک از موضوع اصلی منحرف میشه پس فقط همینو بگم و برم.
این دیگه آخرشه:"اصلاً سیمپسونز بیننده اش قابل مقایسه نیست با هیچ برنامه دیگه ای" من نمیدونم کی یا کجا اینو گفته من که تاحالا نشنیده بودم
اونم که گفتم حرف من نیست مثلا سایت http://www.simpsonschannel.com/ هر هفته بعد از پخش اپیزود آمارش رو با مقایسه با دیگر سریال های انیمیشنی فاکس میگفت که الان فعلا سیمپسونز تو استراحت بین دو فصله. یا این سایت http://tvbythenumbers.com/ کل آمار تی وی رو توش میگذاره.
سایت اولی رو میشناختم
ببین متوجه حرف من نشدیا
کلا امریکایی جماعت جوگیر هستن
یه دفعه میرن سراغ یه برنامه دیگه
ولی زیاد فرقی بین فامیلی گای با سیمپسون نیست

مثلاً آدم نمیاد آمار سیمپسونز و با لاست مقایسه کنه که
بعدم تعداد مخاطب سریال در طول زمان مدنظر منه
و تعداد طرفدارای واقعی

نمی دونم بالاخره تو کدوم طرفی هستی؟! :-w /:)

تصویر

s

نمایه کاربر
shlooney
مترجمین
مترجمین
تماس:

پست توسط shlooney » سه شنبه 25 خرداد 1389, 3:40 pm

bart نوشته شده:
shlooney نوشته شده: من فکر کنم با این بحث ها داره تایپک از موضوع اصلی منحرف میشه پس فقط همینو بگم و برم.
سایت اولی رو میشناختم
ببین متوجه حرف من نشدیا
کلا امریکایی جماعت جوگیر هستن
یه دفعه میرن سراغ یه برنامه دیگه
ولی زیاد فرقی بین فامیلی گای با سیمپسون نیست

مثلاً آدم نمیاد آمار سیمپسونز و با لاست مقایسه کنه که
بعدم تعداد مخاطب سریال در طول زمان مدنظر منه
و تعداد طرفدارای واقعی

نمی دونم بالاخره تو کدوم طرفی هستی؟! :-w /:)
من خودم خر فن سیمپسونزم :Dو متنفر از فامیلی گای :D ولی دیگه واقعیت رو باید قبول کنیم که بیشتر مردم لیاقتشون همون آشغال های کپی شده ست مکفریه مثل همون فامیلی گای و لیاقت سریال فوق العاده ای مثل سیمپسونز رو ندارند. :(
دقیقا فامیلی گای برخلاف سیمپسونز اصلا طرفدار نداره فقط مردم میبینن همین میدونی که چی میگم. 8-|

تصویر

ارسال پست